For sale

Masini de vanzare second hand

Nr. Marca
Model
Pret
An
Rulaj
Datadesc Poza Fav
Masini de vanzare . 1. VOLKSWAGEN  PASSAT Motorina 11.500 EUR 2006 92.000 14-05 masini second hand VOLKSWAGEN masini de vanzare VOLKSWAGEN

Anunturi Masini Second Hand Volkswagen passat | Anunturi auto

Anunturi masini second hand Volkswagen passat in Romania

Volkswagen Golf inregistreaza cele mai multe anunturi masini second hand dintre toate modelele Volkswagen. Cu cele 1598 de anunturi masini second hand din luna iunie, Golf a devenit cea mai bine comercializata masina second hand din gama ei.

Volkswagen | Istoricul marcii Volkswagen

Cunoscut de mai toata lumea auto, mai ales sportiva, profesorul Porsche, a creionat o masina care a avut o cariera de exceptie. Studiata mai bine de trei ani, in cadrul unei intreprinderi noi, create in anul 1937, Gesellschaft zur Vorbereitung des Volkswagen, care avea un capital de 48.000 de marci, masina a fost pana la urma construita de catre Porsche, intr-un mic atelier din Zuffenhause, undeva langa Stuttgart.

Pentru a-i verifica rezistenta pieselor si organelor componente, Porsche a construit mai intai doua masini berline si o masina decapotabila si, ulterior, in premiera mondiala, un lot de 30 de prototipuri care au rulat intensiv 20 milioane km. Intre timp, capitalul s-a marit la 150 milioane DM.

Porsche a mai realizat alte 30 de masini in uzinele Mercedes din Unterturkheim care, de asemenea, au rulat intensiv si au permis definitivarea proiectului 'tip 1' (1941-1945), care avea, printre altele, urmatoarele caracteristici tehnice: motor boxer cu 4 cilindri opusi, 1131 cmc si 25 CP. Carburatorul era de tip Solex 26 VFJ, cutia de viteze si franele mecanice tip Porsche, viteza maxima 80 km/h iar consumul 8,5%.

Volkswagen a detinut mai multe recorduri in materie: 5.800 de masini fabricate intr-o zi, un milion de masini fabricate anual (1961), dintre care a exportat 53%, doua milioane de masini fabricate anual, din care a exportat 68%. Pentru inceputul mileniului III, Volkswagen a pregatit lansarea urmasului 'broscutei', primele prototipuri avand trasaturi ce amintesc de vechea masina.

Volkswagen in Romania.

Importatorul Volkswagen este Porsche Romania incepand din 1997. In aceasta perioada s-a construit o retea puternica de 22 centre complete de vanzare si service. Cu modele foarte apreciate, dintre care Passat se mentine lider in segmentul sau de mai bine de 10 ani, Volkswagen a livrat peste 50 000 de masini catre publicul din Romania.

Volkswagen sustine baschetul romanesc

Cel mai spectaculos sport de echipa din lume are in Romania un sustinator important in marca Volkswagen. Parteneriatul intre marca germana si Federatia Romana de Baschet se bazeaza pe valori comune - competitie, performanta si spirit de echipa.

In timp ce baschetul romanesc aduce succese importante in competitiile de cluburi europene (de exemplu Fiba Europe Cup 2005 prin ASESoft Ploiesti), Volkswagen se poate mandri cu cel mai premiat model al ultimilor ani - Passat, cu propulsoare de exceptie care au primit in repetate randuri distinctia "Motorul anului" sau cu performante impresionante in Raliul Dakar, cea mai dura competitie de motorsport din lume.

Anunturi masini second hand Volkswagen pe internet.

Aproape 64% din soferii din Bucuresti declara ca, atunci cand doresc sa cumpere o masina, se informeaza ce oferte si ce anunturi masini second hand sunt pe internet, se arata intr-un studiu derulat de Speed Promotion a sfarsitul anului 2005, pe un esantion de 1053 de persoane.

Astfel, se adevereste ideea conform careia internetul a devenit principalul mediu de informare in foarte multe situatii, inainte de cumpararea unor produse. Evident, sondajul demonstreaza si eficienta pe care o au campaniile de publicitate online si internet, marketing-ul in sectorul auto. Acelasi sondaj a mai aratat ca 46% din soferi au declarat intentia ferma de a achizitiona o masina in anul 2006, din care 43% cu banii jos iar 41% in leasing.

Volkswagen este, conform sondajului Speed Promotion, marca auto cu cel mai mare potential de anunturi masini second hand in Bucuresti in 2006. La intrebarea: "Care este cea mai buna masina noua pe care ati putea sa o achizitionati cu un buget dat de 15.000 de euro (CIP)", 46% dintre raspunsuri au indicat marca germana Volkswagen.

Alte detalii despre masini Volkswagen puteti gasi pe www.Volkswagen.ro

Anunturi Masini Second Hand Volkswagen

Parteneri

Firma Webdesign Bucuresti
Cabinet Avocat Bucuresti
Birou Notar Public Ligia Somfalean - Notaris.ro
Case de lux - Anunturi Imobiliare de lux
Targ de case